Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, May 8, 2012

Jenis-Jenis pemandu yg mungkin amek lesen kereta di tadika kemas







sebelum pape , aku nak terangkan aku ni tadek lesen kereta....tapi walaupun aku tadek lesen , aku tetap ade hak untuk tulis entry ni....korang mesti kekadang ada sakit hati gak dengan sesetengah pemandu kat Malaysia ni kan ...ade aje yang tak kena...aku paling TAK BOLEH BLAH sekali jenis2 yang macam  ni...

Jenis yang tak tahu beza kiri kanan....
jenis yang ni memang sakit ati tol...sakit ati bukan sebab ape tau...bagi signal macam ko x reti beza kiri kanan, dah la bawak kete slow..pas tu bagi signal kiri...tetibe masuk lane kanan... pe jadi kalau time tu kereta kat belakang laju????? 

Jenis yang bajet parking hak milik dia
biasa yang aku tengok jenis parking x betul ni kete2 besar @ nama saintifik die kereta mahal... perghhhhh pakai kete dah mahal derrrrr,kemain bergaya, tak kan parking pun tak pandai... 2 lot parking tu amek kat die sensorang aje. ni memang tak fikir orang lain ni kot...nak cakap tak pandai parking aku rasa sangat mustahil...

Jenis yang bagi signal awal2...1 km baru masuk simpang

kat KL ni memang aku tak pernah jumpe lagi la...pasal aku g mane2 pun nek LRT...tapi kalau kat kampung aku iye...memang selalu jumpe...1km sebelum die masuk simpang dah bagi signal...kite jadi confuse...xtau die ni nak stop kat mana... tapi kira ok lagi la kan pandai bagi signal...

Jenis yang sayang nak pakai signal kereta

golongan ni mungkin aku rasa sayangkan signal kereta..takut rosak kalau selalu guna. atau mungkin die tak tahu pun kereta tu ada signal...pergi mana-mana pun main masuk aje..lagi sakit ati kalau kereta nak masuk simpang tak bagi signal...ehhhhhh bahaya tau tak....

psttt*** itu saje lintas langsung trafik dari aku untuk hari ni... sekian....

      *** gambar amek dari gugel sepenuhnya...

3 comments:

mizz RFL said...

aku skit hati bila yg x reti nak bg signal tu.. mnyushkan org.. dan yg suka jln lmbab kt fast line.. grrr..

HyRoSSa aNniE said...

aku paling benci bas n lori sbb dorg... kalo nak masuk... skrg nak masuk esok baru bagi signal n kdg2... dorg ni bukan pikir keselamatan kite... die men redah hulur je muncung dorg kan... tersepit kite yg kerdil ni... mentang2 la besar gabak!!! ceh~~

Nurul Afifah said...

jenis yg bwk slow sampai 4 8 kete potong still dok lane kanan and jenis yg lampu hijau menyala 2 saat dan hon2. chill-lah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...