Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, September 5, 2014

hye tawan tawan...


lama betul aku tak update blog..sejak2 tukar status jadi mak orang ni kurang sikit bermedia sosial.. bukak blog kdg2.. tapi nak reply komen kawan2 tu xdpt..tapi ketahuilah..setiap komen..pendapat kawan2 sangat aku hargai..skang ni nak buat apa-apa pun kena dahulukan anak dulu..owhhh kalau la aku tau macam ni pengorbanan seorang ibu xde lah mulut aku asyik dok menjawab je cakap mak aku mase aku kecik2 dulu.. 

pjg pulak pendahuluan karangan aku.. sebijik macam mase sekolah..kalau buat karangan pendahuluan tu dah amek space sehelai kertas kajang... isi penting secoit je..
tu pasal la bm x dpt A+ kannnn

sbenarnye update nk tunjuk muke anak..hihi
perkenalkan puteri sulung aku
cengcenggggggggggggggg....(efek bunyi bukan nama anak aku cengceng tu)


fresh from oven....mekasih nurse tolong mandikan titew...
hye auntie2.. name titew sophea..

kite lahir 10 julai ari tu lagi..seminggu awal dari tarikh due..
masa lahir tu kite kecik je... tapi skang kite dah besar sikit..berat kite dah 5.5 kiloooo
kite skang dah tak suke baring..boring la...kite nak mak kite pegang kite.. stress tau asyik baring je... .sekian sari berita penting

8 comments:

Nour Adieb said...

babyyy. subhanAllah, comelll :)

Ecah Ecot said...

comey comey...semoga sihat sentiasa ye baby sophea

Riehanvogue said...

Yeh..akhirnye....dh lme aku bce..tp aku bru tau siapa orgnye...snyap2 jer eh!!!hehehehe

misz sheyla said...

@riehan- haha dah lme dah.. Shhh senyap2...

misz sheyla said...

Amin..mekasih auntie

misz sheyla said...

Hihi..semua baby pun comel kan.. Klo jumpe msti geram nk picit2

mummyvogue said...

Hahhahaha....ok aku zip mlot...

mummyvogue said...

Hehehee..ok aku zip mlot....hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...