Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, September 12, 2014

Baby 2 bulan demam selepas suntikan imunisasi


Rabu Baru ni bawak sophea g klinik. .checkup n cucuk 2 bulan...semalam badan die panas..cek suhu 37.5 ...panik gak la..nak msg k.long mintak tolong kesian lak die penat keje. Whatapps adik aku mintak tolong Tanya doc nak buat mcm mane... Sambil2 tu wassap budak2 office sekali... Dah tanye lega sikit..normal rupanya klau demam lepas cucuk.. Semalam google2 gak blog mommy nak tengok kot Ade petua... Byk rupenye...ni salah satu...
Semua pun aku x buat lepas die kena cucuk...cuma aku mandikan die je la.

Aku tak ingat blog mane ni sebab byk Sgt bw semalam..tapi rasa mcm bublynotes...mohon share ye...
Hari ni suhu badan sophea dah OK sikit ..Alhamdulillah...

2 comments:

Nastyna said...

Get well soon yer sofea... ini Tipah pun merengek jugak cucuk hari tu, and doctor dah prescribe ubat awal2 dah tapi dia pesan kalau suhu above 39degrees baru bagi ubat ni.

Rai Ourkizuna said...

Semoga cepat sembuh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...