Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, February 13, 2014

kegilaan apakah ini?????


sekarang ni suka betul dengan bau shower tea tree...
eh tak kira la, shower ke,sabun basuh pinggan ke, shampoo ke..kalau boleh ubat gigi pun aku nak yang ada bau tea tree..
ehhh...sebenarnye bukan nak cerita pasal tea tree ..
sebenarnya dah 2 3 4 hari aku asyik terpakai shower gel buat cuci muka....
dah tonyoh satu muka baru perasan....
eh...nape aku taruk kat muka benda ni.....
esoknya aku ulang benda yang sama
esoknya lagi dan lagi...
asal la ngan aku ni????

emmmm wangiiii


6 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. dulu sheila kerja guardian suka baca green tea Ginvera ni... hehehe wangi kot...

Sheila Salim said...

nak beli buku abg abil? boleh check dekat sini ya : http://risaalah.com.my/ProductWeb.aspx?sq=f37935ad-3c9a-4008-bf13-b117c17ac687

Zana Adieyza said...

bau sabun mandi ginvera lavender best jugak.. hehehe...

kegilaan green tea namanya tu.. ;)

Zura Lee said...

teringat pulak kat ex housemate masa study dulu..dia suka betol dgn shower gel green tea nih...

misz sheyla said...

@shiela salim ~ haah..wangi..tu yang suke tu...tapi mase beli xpilih pun main ambik je...

@zana ~ huhu lavender tak pernah try ag...abis yg ni try lavender plak...

@zura lee~ bleh jadi geng dah tu

Kesuma Angsana said...

wangi benor kot ! hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...