Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, December 13, 2012

Nak cash out duit Nuffnang


okeh2..... jangan tanye aku banyak mana duit aku dapat
sebab aku dapat x sebanyak korang dapat....
tapi okeylah..boleh wat beli cekedis stok untuk 2 bulan...
tapi macam sayang lak nak kuarkan 
sebab ngah ada CPUV skang dari taylor
ke nak simpan sampai bertambah lagi satu telur???
mau berjambang aku tunggu ni....kahkahkah 
apa-apa pun mekasih nuffnang


3 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah, kalau dh boleh cash out ni boleh tahan la jawabnya.. Akak baru pasang benda ni sebulan lebih, entah berjaya ke x, skrg tgk xda apapun... Biar aje lah.

misz sheyla said...

lau nak akak kena selalu update survey kat nuffnang.... :)

Cinta hazanis said...

perghh untung la dia. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...