Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, December 19, 2012

Kuih Terang Bulan vs Kuih Lenggang


apa khabar sahabat2 semua????
Ada sihat ka??? ka tarak sihat????kalau kat alam maya ni memang aku tak tahu la korang sihat ke tak...
duduk atas katil ospital pun masih boleh online kan???

walaupun aku rasa blog aku ni kadang2 update benda2 bongok tapi aku xde hati lagi dah nak buat blog baru
kerana aku adalah spesis penlupe password...
hari tu dah buat blog baru, konon nak tulis matang2 sikit
nak bahasa diri ni akak, saya , bla,,bla,bla ayu gile la konon...
pas tu aku nk sign in balik dah lupe password...
sangat menyampah ok...

sejak dari hari tu
aku dah give up
sekian dari saya.....

nak cerita pasal kuih terang bulan sebenarnya..tapi macam xde mood pulak...
sebab dah cerita pasal password blog yang tak ingat....
cancel la cerita....esok2 la ea...

ohh lupe nak cakap 
lately ni umah aku cam horror sikit la...

1 comment:

Anonymous said...

o.O??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...