Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, February 16, 2012

Sentap oooh kau


tak sempat nak update pape cerita sejak 2 3 ari ni..kalau update pun mesti copy paste aje....
update pasal cerita- cerita panas...
panas ke???
kalo tak pon ping blog kat mane2 page ..
biar orang dapat banyak notification...bhahahhahaaOnion Emoticon Set

tapi nak cerita pasal semalam...
aku n the geng balik lewat semalam sebab nk setel pasal fail dotdotdot....
da lewat, skali Pn Ain tanye nak makan mane,
Dak noin lak terus nak kol dak fiza kat office sebelah coz kitorang memang selalu makan sekali...
berjemaah la kirenya... 
then aku ckp jangan kol la try msg...
bila dah nak msg tu skali aku ngan PN Ain tetibe ade idea jahat nak mengenakan dak Fiza ni..MSN Onion Emoticons..
hahahhaaa....saje nk msg die konon2 kitorang dah balik umah la.tinggal die sensorang kt office.nak ajak die kuar makan...keji punye perangai kan....msg die aku tak ingat la...yang ni aku bantai sikit2

dak noin : kitorang nak kuar g makan..kau nak ikot tak??

Tunggu dak Fiza reply msg... sekali teeettt..tetttt.. bunyi msg 
Dak Fiza : korang kat mane???  <----- umpan dah kenaMSN Onion Emoticons

Kitorang : Kitorang kat umah ag ni...kitorang pun baru siap2 ..ko bersiap la skang...t kitoang amek ko kat tangge dekat umah ko.....

Dak fiza: Bile ko balik?? x gitau aku pun<----- dah mula sentap sikit2Onion Icons

kitorang : laaaa... tadi mase kitorang thumbs dak office ko cakap ko dah balik...kitorang balik la....

dak fiza : xpe la aku kat office lagi ni ... korang g je <-----sentap tanpe ragu-raguOnion Icons

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Onion Icons
Terus memasing gerak g office sebelah nak gelak kan die... sampai2 sebelah tengok dak fiza dah siap angkat2 beg nak balik....kahkahakahkahkah...siap bawak megi ngan cili dalam beg untuk bekal makan malam....kahkahkahkah...ngamuk tak hengat...keluar segala macam makian ...bhahahhahaaa...

SEKIAN




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...