Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, January 20, 2015

perangai baru


sekarang anak solehah aku dah masuk 6 bulan...
dah makin banyak akal...
kalau berdukung tak boleh duduk diam...
asyik buat aksi akrobatik die...kuak lentang kuak dada
kalau letakkan kat bawah....ko kena main2 dengan die
kalau duk lalu lalang tak memandang muka die memang kena jerit aje la...
tak boleh orang hilang dari pandangan die
nanti die jerit
pantang nampak apa2 mesti die capai
paling suka duduk berbaring dalam longgokan baju die yang aku dah lipat
tempat tu macam heaven pada die T_T
mak dah la malas nak lipat baju nakkkk...
paling penting suka selfie 



knotted headband peberet mak...
sebab kalau tak pakai apa2 atas kepala
jadi cenggini


ehhhhh baby boy ke girl ni T_T


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...