Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, January 20, 2015

Menang dan bagi pada orang lain...heeeee boleh ke gitu


cerita tahun lepas ni.... kite ada join satu contest anjuran cik mah..Alhamdulillah menang la plak


ni la tasbihnya...
hadiahnya dah lama jugak sampai...
banyak pulak tu cik mah bagi..
Alhamdulillah cantik sangat tasbih tu..
buatannye pun kemas
dah banyak sangat pun tak tahu nak buat apa...
dah bagi adik beradik pun banyak lagi...

balance tasbih yang ada kita buat freegift untuk customer yang beli vitamin c
kot2 la customer terbekenan nak order tasbih tu..hihi
lagipun dalam tasbih tu memang ada num phone cik mah so senang la kan
sebab memang kebanyakan customer yang beli vitamin c adalah customer yang nak kawen...
boleh ea cik mah kita bagi kat customer kita
bukan tak hargai pemberian cik mah tu tau... 
ni kira salah satu cara promote untuk cik mah jugak la 

gambar dari slh sorang customer yang dah dapat parcel die baru-baru ni...pun suka sangat dapat freegift...
thankyou cik mah....

kot korang pun berkenan nak order tasbih
boleh ke blog cik mah

untuk birthday boleh, untuk cukur jambul pun boleh bagi..untuk aqiqah pun boleh jugak order tasbih ni



1 comment:

Hafiza AizZawa said...

tahniah...dapat banyak nye tasbih..siap bleh wat free gift tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...