Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, October 18, 2012

Eskusme....saya nak keluar


pernah tak korang berdepan dengan situasi yang rasa macam menyampah nak mati????
kisah minggu lepas ni..
masa tu naik lif, ramai-ramai ni...
memang macam-macam nombor dah ditekan 
ada la sorang kakak ni
bergaya sikit la
aku tak tahu die nak turun level berape..tapi lif masih bergerak die dah sibuk excuse me...excuse me...excuse me...
eh ada jugak makan pelempang ni karang
nak excuse me ape...pintu lif pun tak bukak lagi...
dah, ko expect orang depan ko nak gerak ke mane bila space untuk die gerak pun tak de
dok ber excuse me..excuse me kat belakang...
rileks la... kang pintu lif bukak pandai la die bagi laluan...
muke kakak tu memang dah tak boleh bla sebab sorang pun tak gerak..sekali sampai level kakak tu pintu lif bukak, budak depan tu keluar, sekali ngan kakak excuse me tadi tu sekali... ceh sama level upenye dak2 ni....
bila lif tutup kitorang gelak sama2...
pas tu pakcik dalam lif tu cakap
"eskusme me...eskusme me... tak sabar2"
kitorang sambung gelak lagi....
nyampas gile kan...rileks der pintu lif tak bukak lagi



2 comments:

are_lin@yu said...

hehe lwk btl la ayu xpnh kna lg..hihi

p/s:rsanya klu ada jrwt blh dear,ayu pn pkai gk..tp bfore n after kna bsuh mka ;-)

Evagurl Izma said...

hehe kim salam kat akak ekusemme tu ek ;P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...