Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Saturday, October 6, 2012

Cardigan , Jacket , Korean style

Assalamualaikum.....
apa-apa pun dimulakan dengan muslimah....
lately ni nak update blog pun tak sempat
nak jenjalan kat blog orang pun tak sempat
nak reply komen pun xde komen sangat...hewhewhew..telan air liur
nak update gambo mase g pangkor pun tak abes kutip lagi dari pesbuk......
oh..tapi ade 2 3 benda banyak sangat nak update...hihihihi...
eksaited gile ai u ols...
bila DIY menjadik...
hewhewhew
thanks kepada mereka-mereka yg rajin menghapdetkan benda2 renyah ni semua....
panjang kemain pendahuluan..padahal nak promote baju-baju and cardigan aje...huhuhu
meh korang cuci2 mata....
kalau berkenan sambar

code: JC0893
Length: 70cm
Bust:90cm
Sleeve: 56cm
Material: Cotton
RM 40.00



CODE : JC 1338
Length: 43cm
Bust:108cm
Sleeve: 57cm
Shoulder: 34cm
Material : CHIFFON
RM 40.00


CODE : JC1309
Length: 72cm
Bust: 88-116cm
Sleeve: 58cm
Shoulder: 31-43cm
Material : Cotton
RM 38.00


CODE: JC167
LENGTH: 52-65CM
BUST: 86CM
SLEEVE: 59CM
WAIST: 70CM
SIZE: FREE
MATERIAL: SUIT COTTON
RM 41.00


kalau korang nak tengok yang lain-lain lagi rain-rajinkan diri dan jari jemari halusmu itu untuk klik facebook

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...