Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, August 23, 2010

morning Blues

Monday yang sangat membosankan... wonder why hari isnin adalah hari yang aku sangat-sangat tak suka... walhal ari selasa, rabu, khamis dan seterusnya sama je.. huhuhu maybe sebab dah seronok golek2 kat rumah selama dua hari...uwaaaaaaa tak suka kerja... suka duk rumah tengok tv tapi bulan2 gaji masuk..aci x??

hari ni pun bangun tido lambat, argggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........malasnye nak bangun tapi fikir sebab kerja terpaksa..rasa nak guling2 je mandi tadi c0z malas nak bangun..hueeeeeeee

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...