Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, August 24, 2010

Dapat Tv Baru

kawan2 jangan terpengaruh dengan tajuk yang tak boleh bla di atas...semenanye shaye mukan beli p0wn tb tu tapi saye dapat dari kakak saya...hahaha..mekasih kepasa ikmal n dya kerana sudi mem 'borrow'kan ketenye untuk mengangkut tv... n mekasih gak kepada seme yang mengangkat tv tersebut which is sangat berat tahap gaban...memang putus la urat2 kentot lau angkat tv 2 sensorang...

pas ni xde la aku ngan kengkawan mati kutu duk kat umah, kalau tidak, asal balik ngumpat sal setan malaun kat office..balik je ngumpat, balik je ngumpat, ngumpat je mesti balik...now dah ada tv korang cakap la pe pown aku x layan dah...hahahahhahaha~

yang paling best mintak tv dapat percuma coffe maker...uiyoooo agak2 lau aku mintak mesin basuh leh dapat blender x??? huuuuu

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...