Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, August 30, 2010

Happy birthday makcik!!!!

ari ni birthday makcik yang ke berape ntah..huhuhu <------xtaw la die lahir tahun bile x hengat tapi asenye tua setahun dari aku..lalalalalaala~

so di kesempatan ini shaye ingin mengucapkan selamat hari jadi, semoga pjg um0, murah rezeki, semoga hepi slalu, n semoga berbahagia selalu di samping suaminye yang tercinta( belum tawen ag neh..tapi soon la, x lame ag)
hukhukhuk.. yeeeey ap birthday


to mak cik ain kalo shaye manyak wet shaye dah beli kek yang ag besar pd ni...n shaye akan adakan satu party utk awk..tapi shye xdek kemampuan sebab tak lama ag nak raya... hueeeee~ shaye jugak nak ucapkan time kasih sebab awak banyak menolong shaye selame ini...thankz so much pwen..muax~ muaaax~

2 comments:

erlyn erlyana said...

thanks a lot cella..aku tanak adiah besau..tanak gak party besau2..tanak pown kek besau..nnti perut muncits..huhhuhuhu aku just nak persabatan kekal selamanyer..aiseh..ayat skema..shaye muda lagi tau..baru 14 tahun,,ahaks...

misz sheyla said...

aiceh....t0 seme ikhlas aku nak wat lau aku manyak wet..xpe k0 tgu aku kaye ea...t aku wat besar-besaran..tapi k0 kene d0a ari2 bagi aku cepat kaye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...