Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, December 10, 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]


aku belum pernah membeli belah lagi di lazada ni sebenarnye..
tapi ternampak pulak ada contest..
terjoin la jugak...sebab nak menang...boleh shopping

Lazada Malaysia akan mengadakan 1 blogger contest iaitu buat 1 post tentang apa yang boleh dibeli di Lazada Malaysia jika ada RM1212 .  

Senarai Hadiah :

Tempat Pertama : RM 200 Cash
Tempat Kedua     : RM 150 Cash
Tempat Ketiga     : RM 100 Cash
Tempat Keempat: RM 50 Cash
 2 x RM50 shopping voucher.  


cemas tak ????? tanya apa yang boleh dibeli kalau ade 1212...
jangan kata RM1212...kalau bagi RM 121212121212.12 pun aku boleh habiskan...
kalau ada RM 1212 ni aku ingat aku nak grab


LENOVO IDEATAB

Klik gambar untuk terus ke website Lazada ye

BALANCE DUIT TU JANGAN TANYA..SEBAB IOLS DAH START RAMBANG MATA... BARU TANYA KALAU ADE DUIT TU NAK BELI APE DAH CEMAS SEMACAM KAN...BELUM LAGI DAPAT DUIT CASH....


Cara penyertaan :
  1. Buka website Lazada Malaysia : http://www.lazada.com.my/
  2. Pilih mana-mana produk pilihan dalam website Lazada tetapi jumlah semua barang tidak melebihi RM1212. (Boleh pilih lebih dari 1 barang)
  3. Copy link url product dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  4. Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  5. Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada (optional)
  6. Tajuk post/entry : Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]
  7. Letakkan banner diatas dalam entry/post. 
  8. Letakkan caption dibawah dalam entry : 

5 comments:

Hafizin Jamil said...

baru kelmarin barang yang dibeli dari lazada sampai. Hehe. Terbaik servis dia. Hantar pakai Gdex Courier. Hehe

Najib Ariyan said...

taknak cuba... nanti saya terbiasa beli online... lebih kurang je macam beli kat Supermarket malah lebih senang dan lebih murah... nanti terbiasa dah tu memacam belik... my hse mate dah jadi macm tu... hari2 gatal tangan membeli, hari hari lah pos laju datang rumah hantar barang

kamil salleh said...

Salam Miszsheyla....wow org bagi RM1212 dia nak lebih RM????, apapun moga berjaya.

Dkna Abza said...

dkna pon tak pernah shopping kat lazada

eMMe said...

wahhh lazada wat blogger contest ek, akak ade gak beli online kt Lazada..hurm.. bagus juga tu mane tau, luck kamu sheyla.. hope anda antara yg bertuah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...