Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, November 5, 2014

Resepi Potato Fritters ~ versi derhaka macam si tanggang


sejak-sejak join group-group resepi dalam fb baru ni kan, kerja aku memang duk save resepi aje la...
semangat gila nak cuba, tapi tu la masa tak ada, sibuk layan anak (alasan)
baru ni kan asyik hujan aje...so perut aku merayu2 mintak di isi...
nak makan biskut macam tak kenyang..nak buat cekodok macam boring...
teringat ada kentang kat dapur..terus cari resepi dalam tepon


aku taruk air sikit...sebab aku fikir mungkin tuan punya resepi ni tak ingat type air kot...
pas tu aku tak guna tepung jagung pun..sebab tak de...



rasa dia???
sedap (terpaksa puji diri sendiri)




2 comments:

Kasih Ibu Arif said...

Wahhh boleh cuba ni..... tq sudi share resepi

QasehnyaRania said...

x pernah buat pon .
thanks dear kongsi resepi.kot kot nnti blh cba.bila free.hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...