Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, November 21, 2014

Berzikir la para ibu ketika memasak...


aku dah lama tau sebenarnya kena berzikir time masak...Bos aku dulu penah ajar
tapi tak pernah aku praktikkan sebab masa tu bujang lagi..
Makan pun asyik beli kat luar aje..
Baca Bismillah sebelum makan pun kadang-kadang lupa...
lepas tu bila dah kahwin aku try praktikkan..
tapi kebanyakkan masanya lupe...
tapi kalau ingat aku buat...

Meh semua kita start berzikir masa masak..
lepas ni print lepas tu tampal

kalau lupa baca bismillah sebelum makan boleh baca doa ni


4 comments:

cik mah said...

Setuju..moga2 kita sentiasa ingt...

Anmas Healthcare said...

amalan berzikir ketika masak ni sangat bagus :D


:: anmashealthcare.blogspot.com ::

QUEENPINK said...

Thanks for the info :)

Najib Ariyan said...

terima kasih atas info nya... insyaallah akan diamalkan...sekarang kalau masak main campak jer asal sedap rasa... hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...