Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, November 5, 2014

Lampin pakai buang pilihan hati


Sebenarnye dari pregnant lagi aku memang suka dengan cloth diapers...
dah beli 2 pcs...tapi pernah pakai sekali je..sebab bontot phea ada rashes sikit...tak sesuai pakai ke ape ntah....
Sophea bersama Cloth Diapers
beli ni konon menyahut seruan mesra alam la konon...
lepas ni nk try beli dengan lunatots

oleh sebab tu pakai la yang pakai buang sementara ni...
aku dulu beli petpet 
phea pakai dari umur satu hari sampai la ke umur 3 bulan...memang aku stick dengan petpet aje...
lepas tu size S dah  tak muat dengan Phea so nak kena tukar lain pergi la laki bini ni ke seri bangi...
ternampak pulak drypers..boleh la try...ambik dan bayar ...
niat nak beli yang M sebenarnye tapi terbeli yang S jugak...
nasib boleh pakai lagi si phea ni...
Drypers aku rasa penyerapan dia pun lagi better la..
siang aku pakaikan petpet
Malam pakai drypers...
tapi nak kena beli baru jugak sebb peha Copea ni besar...kesian pakai pampers kecik
kebetulan pulak akak office nak letgo Drypers anak die sebab salah beli size...ape lagi..aku grab aje la mne yang ada...murah lak tu die jual...harus lah nak kan....
kalau terserempak dengan orang je mesti tanya

"beli kat mane???"
"ade offer ke??"

amboiiii...pantang nmpak orang beli byk2 ..mesti ingt ada offer

korang pulak suka pakai lampin ape???



4 comments:

Z@i Z@mR33 said...

dl br lahir pkai petpet.pstu tukar drypers siang mlm M.poko.pstu tukar lg siang whoopee tp kcik sgt.skrg siang drypers mlm huggies ultra

Cik Jelita said...

DRYPERS owesome...sekarang rasanya tukar fully drypers sahaja la

MizzTina said...

pakai drypers..best (mcm la sy yg pakai).. hehehe

Puan Kutu said...

sy sejak anak sulung mmg setia dengan drypers..suka juga CD..anak sy kt rumah pakaikan CD,hantar pengasuh n travel baru pakai dyrpers.belanja secara berhemah katakan.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...