Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, August 24, 2015

jem adalah time paling bahagia budak ni



ni kejadiannye masa hari raya hari tu..
time ni dari K.Lipis nak ke Bangi
Jalan jem macam ape
tapi jem sekejap aje la..nasib baik

time2 jem macam ni ramai la akak2 abang2 dari kereta sebelah dok agah2 anak solehah aku ni
macam biase la..kalau pakwe yang agah kemain menjerit lagi anak aku ni
bahagia sangat dia duduk dalam kereta..
nasib baik jem sekejap aje
kalau tak anak solehah aku ni kejap nak duduk depan kejap nak duduk belakang tengok kereta orang T__T
bertabah jela mak kau ni

2 comments:

Aimi Muhamad said...

thaqif pun ya ampun dok dalam kereta kejap nak ke depan kejap nak ke belakang.jenuh nak handle

Nastyna said...

tengok gigi dia.. macam rabbit hehehee. kat sini kalau jam, hadap la kau nak melalak ker apa ker, mmg tak dapatnya nak lompat2 depan belakang, duduk la kau situ dalam car seat huhuhuh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...