Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, August 26, 2015

Didi & friends vs Upin ipin vs Kid TV vs Little baby bum



Didi & friends vs Upin ipin vs Kid TV vs Little baby bum
Segala mak nenek aku download dari youtube save dalam pendrive bagi Anak solehah aku ni tengok
tapi faham2 la kalau download youtube...
tak banyak lagu...kena beli cd kot baru puas hati..

tiap kali aku nak masak or nak mandi 
aku akan pasang lagu2 ni, bagi dia duduk setempat...
tapi cuma berkesan untuk 5 minit aje ye...

upin ipin dulu tak layan sebab xde lagu2
tapi lately ni cerite pun dia layan
sebab hari-hari pasang, sampai ibu die dah boleh hafal lagu -lagu die..

kalau die demam tu , time merengek memang aku pasang lagu2 dari little baby bum..memang senyap die tengok..time tu nak sumbat ubat pun senang...
nak letak kain basah atas kepale pun senang..merengek kadang2 je..sebab mate lebih ke tv

so mommies boleh try download lagu2 ni
kot la boleh duduk diam 
sekejap pun jadilah




1 comment:

Kakzakie said...

Hihi... lama-lama ibu pun jadi expert sama apa juga lagi dlm katun itu semua:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...