Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, August 24, 2015

Buah Epal feberet kite

howdy bloggers....
lame tak up cerite pasal anak..pasal diri sendiri..pasal family
walaupun orang singgah baca tajuk pun syukur sangat..
pasal iklan nuffnang masih on going...thihihi
lately dah 2 3 kali Sophea kena sembelit..
nak kata kurang minum air..tiap2 hari minum
tapi kat rumah BS tu aku tak tau la sekerap mane die minum
walaupun tak teruk sangat tapi, merah2 jugak la muke die meneran tu....
ada sekali tu pukul 3 pagi die bangun teran berak sambil nangis...
lepas tu skang cuba banyakkan bagi die makan buah..
buah pisang
buah epal 
buah betik
korang buat ape kalau anak sembelit???

bagi makan buah epal ..
sebiji terus okey...
die gigit2 lepas tu campak bawah meja.. T__T 

owh tajuk macam tak de kena mengena..tapi xnak letak tajuk sembelit..in case korang bace time korang tengah makan kang hilang selera pulak kan...


4 comments:

sal ya said...

Br lps mkn. Haha... Nsb baik. Alhamdulillah, bdk2 ni xde plk sembelit2. Kalau ada pn bg la oren ke pisang ngn plain water byk2.

Aimi Muhamad said...

tak pernah ada pengalaman anak sembelit.semoga sophea cepat2 sihat dari sembelit

kisah earty said...

singgah petang

Nastyna said...

my girls kadang2 kena jugak sembelit, selalu bagi jus prune and banyakkan buah pelam, peach, mandarin etc. kalau nasi pun banyakkan sup or berkuah. kesian kan tengok dorang meneran merah padam muka hehehehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...