Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, July 3, 2015

Duit Raya RM50 Dari Cik EN



dah nak tutup weh...cepat2 join..moga ada rezeki aku...kihkihkih
sape nak bagi duit raye dah kat hakak-hakak cam kite kan.....
nak join klik BANNER ye

HADIAH

Hadiah Utama : Duit Raya rm50
10 Hadiah saguhati : Kad Raya 2015 Cik EN
yang lelain akan dimasukkan bloglist dan sesiapa yang bertuah akan cik en review dan diberi keutamaan pada blog yang follower bawah 1000.

SYARAT
  • Terbuka blogger di MALAYSIA 
  • Follow blog ini dan page cik en kat SINI
  • Buat Entry Bertajuk "Duit Raya RM50 Dari Cik EN" dan Copy Kad Raya Cik EN kat atas itu dan linkkan ke entry ini
  • Pastu pastekan link entry yang dah dibuat di komen entry ini.
  • Untuk peserta di syaratkan mempunyai akaun MAYBANK, CIMB atau AMBANK sahaja (untuk transfer duit raya.. yeppii)
  • Tarikh Tutup 3 Julai 2015 ( jam 12.00 tengah hari)
INFO TAMBAHAN
  • Duit Raya akan di beri selewat-lewatnya 9 Julai 2015
  • Kad Raya akan di pos selewat-lewatnya 9 Julai 2015 
  • Bloglist pula akan dibuat pada 9 Julai 2015 
  • Review pula akan dibuat juga pada entry bertarikh 9 Julai 2015
  • Kesemua (kecuali review) akan dibuat melalui random di random.org

2 comments:

eintan nurfuzie said...

tq join.. cik en dah follow blog ni.. gd luck

Ms. Kejupenyet said...

Good luck
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...