Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, July 6, 2015

Baju raya ke baju kahwin??


2 minggu lepas cari baju raya
satu bangi jugak la aku jelajah
fesyen baju raya tahun ni memang xnak kalah
kemain bersequin bagai
manik2 ..sulam2
harga cecah 2 ke 3 ratus jugak
telan ailio

tapi die punye fesyen melampau2 dah gaye mcm nak g kawen je baju...
dari leher sampaii ke ibu jari kaki ko nak letak beads bagai kan...
baju kurung cikai pun cecah hampir 100
gile ape...
kalau ikut hati aku yang kedekut ni 
memang beraye pakai baju g keje aje la...
tapi sebab tahun lepas iols beraye pakai t-shirt + kain batik...
maka tahun ni kena jugak beli baju raye...
kenaaaaaaaa beli
tambah pulak ni first time nak beli baju raye untuk anak...maka kena la sedondon kan...
kihkihkih

jangan sesape tegur baju raye aku berlacey bagai tahun ni...
harap faham taun lepas aku xberaye....sebab masih dalam pantang...


5 comments:

Aimi Muhamad said...

beraya dgn anak mmg teruja la.ape pun anak didahulukan

Puan Awin said...

meriah sungguh baju raya thn ni ye...

Azhafizah Md Nor said...

meriah baju raya kalau macam baju kahwin ni..hihi

ena said...

hehe...selamat beraya sakan..bangi banyak butik2 best

sal ya said...

Recycle bj time blaja dulu
X ada bj br thn ni. Tp raya ketiga dpt jgk jubah br. Hik3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...