Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, February 11, 2015

Sophea dah angkat bontot dah


hihihi..lama tak update pasal anak....
takut lupa pulak kan..ni pun dah banyak benda aku lupe nak update
sophea start meniarap pun lambat..
umur 5 bulan lebih baru meniarap
time ni die belum pandai meniarap lagi..tapi aku yg tiarapkan die...die memang suka sangat la time dapat meniarap...nak tolak badan sendiri tak lepas kat bontot

ni first time meniarap sendiri...masa ni otw balik bangi..singgah kejap kat bentong umah mak saudara aku... 
sekarang dah boleh angkat bontot dah

first time sophea angkat bontot..ngam2 lepas bangun tido terus praktis...
tapi sampai sekarang tak bergerak lagi..gerak ke depan belakang je lebih..
tengok perkembangan anak depan mata memang seronok...dalam masa yang masa rasa cepatnya masa berlalu.... T__T
tau2 dah 7 bulan dah ...
tak lama lagi dah boleh masuk sekolah
huwaaaaa T__T
semoga sophea dikurniakan kesihatan yang baik...
jugak kepada semua anak2 sahabat saya semoga semua diberikan kesihatan yang baik...amin


5 comments:

Cik Jelita said...

GO!PHEA GO! KEJAP JE MASA, MY HERO THAQIF AIMAN PUN DAH 9BULAN, KEMAIN LAJU PANJAT SANA SINI...

Salma Tayo said...

dah 7 bulan ya.comel je tengok anak angkat bontot.salma suka tengok anak yang sulung dulu masa fasa ni.comel je.

ctfand said...

comelnye dia.. :)

MizzTina said...

sm la mcm danish, angkat bontot pastu ke depan belakang je, xgerak pun..hahaha.. xlama lg msuk skulah, pastu kawen..

cik mah said...

Cepat2...xlama lagi tu..azwa dulu pun lmbt gak angkat bontot..tp lepas je dh boleh..laju je. Terus boleh duduk n berdiri..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...