Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, July 15, 2013

Tabiat Time puasa kembali

time2 puasa ni adalah time yang paling seronok google resepi,
google juadah berbuka orang lain
g jengok blog2 masakan
tengok makanan yang korang-korang post..
perghhhhh....layan betul...
siap aku imagine lagi kalau makan piza macam ni dapat minum air coke best jugak
kalau makan nasik ayam pekena air sirap limau perghhhhhh
lepas tu terteguk air liur 2 3 kali
aku terus surrender
tutup blog2 masakan
aku beralih ke tabiat ke 2
bukak blog mengumpat-ngumpat 
terkurang pulak pahala puasa tengok aurat orang...
perghhhhh bukak balik blog resepi
copy paste dalam word 
print
siap
balik rumah singgah bazar kejap
balik rumah tampal resepi kat peti sejuk...
T__T
bila nak start try ni...
dah 6 hari puasa
baru 2 kali aku masak kat rumah
sambal udang
sambang udang + kacang buncis 

5 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Apa kata masak hari nie.. mesti best.. ;p

misz sheyla said...

@mrs secretary ~ hari ni tak boleh..hihi hari ni beli brg je dulu..esok baru start masak....insyaallah berjaya....dah nekad ni..

nan todak said...

Mak aih, ayor coke...?haduiiiii.. nak minum la kejap pastu puasa balik......

misz sheyla said...

@nan todak ~ ikut hati memang nak buat mcm tu....nasib baik sbr lagi...

AiSyA LiEzA said...

jgn fikirr..jgn fikir....kekekekkxD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...