Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, July 10, 2013

Budak Couple Seminggu tampil beri penjelasan

ramai kan yang tengok video budak seminggu kapel tu????
kesian kat budak tu kena maki hamun...
nasihat la elok2 brother.....
budak kecik lagi..fikir pun x panjang...kite yang dah besar ni pun kdg2 akal pendek...

Allah Rindukan Doa Hambanya :'(



Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan cerita video Puteri kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan
 lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout 
last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baikbaik daripada anda
 semua. Kami ingat benda ni akan okay, Puteri ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata
 semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula.

Puteri tahu ini semua salah Puteri buat vid mcm tu . Puteri nak mintak maaf kalau ada buat koqang rasa sakit 
mata ka sakit telinga ka apa. Allah uji Puteri ni bersebab. Mungkin atas apa yg dah Puteri buat selama ni. 
Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh
 malaysia mugkin seluruh dunia. 

Allah maha mengetahui apa yg akan berlaku disebalik semua ini. Mungkin Allah rindukan doa daripada 
hambanya yang bernama Syazwani :') Allah rindukan solat taubat dari hambanya. 
Dia lebih tahu daripada segalanya. Puteri hanya mampu berdoa dan melihat.
 Korang ramai namun ? Puteri seorang diri , Nasib ada kawankawan yang sangat baik dan selalu sokong wani
 dari belakang . 

Puteri mohon , orang yg upload vid puteri kt youtube, tlg lah delete. Puteri baru tahu saat dan ketika ini 
siapa yang bergelar kawan dan bergelar musuh . Mungkin cerita ini akan terus tersebar tapi, 
Puteri redha dengan dugaan Allah malah Puteri bersyukur diatas apa yg berlaku ini mengakibatkan
Puteri selalu mendekatkan diri dengan Allah. 

SubhanaAllah, Semalam lepas tengok apa yg terjadi , Hati gelisah sangatsangat. 
Walaupun kawankwan, family dah ckp sabar semua tapi ttp tak okay . 
Lepas buat solat solat semua, baca alquran , rasa betapa tenangnya hati ni. Allah maha berkuasa . 

Mungkin setakat ini sahaja post saya buat kali ni. Tapi ini mungkin post terakhir dari saya. Assalamualaikum :')

pstt**Alhamdulillah dengan kesilapan yang
adik ni lakukan buat dia dekat dengan Allah...kita??? bila lagi????







2 comments:

Cik Puan Rara said...

alahaiii kesian pulak kan kat dye.hmm xpelah dik.akk mintak maaf eh kalau akk tergolong dlm golongan yg mengutuk tu.xsengaja.

MizzTina said...

memula tgk tu tergelak..pastu fikir blik, kesian sgt.. jd bahan semua org..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...