Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, February 5, 2013

Pelamin untuk bride to be



ni pelamin time wedding aku, walaupun kurang 20 % daripada apa yang aku mintak dari kakak tu, tapi aku agak puas hati la.... 
kerja kawen ni bukan senang...
salah buat orang mengata,
salah kira bajet merana
salah bajet, lepas kawen gigit kuku kaki...

kot la korang tengah pening nak cari pelamin macam mana kan...
kalau bajet banyak tak kisah la..
pelamin macam mana pun boleh buat...
boleh tempah...
tapi kalau bajet yang ciput2 cam aku, aku sangat suka ngan pelamin frame ni

sweet sanad-sanad kan??

so so la...


gile suka yang ni...
nak yang ni plisss..
jom sanding nak ES???
hari tu kite tak sanding kan???kihkihkih


juga cantik T___T

4 comments:

Nastyna said...

memang sanek santek pelaminan nyer... nak satu.

HyRoSSa NeNy said...

kurang 20% ko tu mcm tak kurg langsung... hehehe~

Fara Fiza said...

wah... cantik3... tp lmbt lagi lak nk kawin.. hehe
btw..

jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

Anonymous said...

saya dapat satu mak andam yg best...murah dan kualiti, ikut apa yang saya nak. saya pinjam jugak barang2 aksesori untuk baju pengantin, dia sempoi giler....cuba check blogspot ni
tapntip.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...