Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, February 4, 2013

Mee kari ...yummmehhhhh


dah berapa minggu dah asyik terlepas je makan mee kari kat cafe atas... 
ari tu dah tersalah beli...ingat mee kari rupenye mee bandung....
yarkkk....seyes tak boleh telan...
so minggu lepas, kebetulan ES teringin nak makan mee kari, 
aku dah cakap aku tak reti buat.....tapi boleh aje try2 kan...
pergi la ES ke kedai.... total untuk buat mee kari adalah RM 40.00 ...
perghhhhh gile ko.... untuk 2 orang je tu...dah taraf hotel 5 starsssss dah...
kahkahkah... sampai malam la mentedarah mee kari..hambek ko.....
ingat nak bagi k.long..tapi kang die gelak lak tengok mee kari aku...
tapi kire not bad jugak la untuk pestaim masak...rasa la mee kari nye tu......

nak resepi ke?? x yah la kot..aku pun men campak2..dah tak ingat sangat dah....kalau next time aku buat lagi , aku tulis la resepinye yeee......

sekian terima kasih

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...