Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, February 26, 2013

Colgate Optic White + Fazura = Ohsemmmm


dulu-dulu kalau datang team doktor gigi kat sekolah aku rasa aku paling seronok sekali...
sebab ape.... ponteng time!!!!
hihi time ni leh ngelat sikit 
ingat tak lagi dulu masa darjah satu kita duk beratur tepi longkang sambil berus gigi ramai2???
aku ingat lagi lepas gosok gigi, kumur-kumur mulut ..lepas tu tanya membe sebelah putih tak gigi aku???
putih tak????
bila membe kate tak tonyoh balik ubat gigi colgate berus balik...
kahkahkah inesennye aku time ni...comel kan time kecik2...

jenama colgate ni aku dah kenal dari zaman kecik2 dulu....
sampai sekarang ni masih kenal...
dari cuma kotak merah sampai dah bermacam-macam kaler dah colgate keluarkan...
Terbaru!!!!! colgate keluarkan produk baru iaitu Colgate Optic White!!!!! + duta dia fazura...memang ohsemmm la....


nak tau ape die Colgate Optic White ni?? Meh baca


                                           




* okeyh bagi korang yang takuuuut sangat nak g klinik gigi wat rawatan pemutihan yang rege beratus2 tu..better korang try Colgate Optic White ni....
tak payah gi klinik
tak payah keluar duit ratusan ringgit



aku rasa saudara- saudari cikebom cikebom yang penakut g klinik gigi..tapi hingin sangat gigi cantik, putih berseri-seri ni beli la comfirm beli Colgate Optic White ni......

**** plusssssss kalau korang pakai , baju merah, seluar merah, tudung merah, accessory merah, 
korang pergi watson, korang akan dapat rebat RM 2.00 untuk beli produk ni...
seyes wehhhhh!!!


Exclusive for Watsons customer
You can enjoy RM2 rebate
with any purchase of Colgate Optic White product

if you come in RED (shirt, pant, accessories, etc)
*Promotion is valid from 21 February – 10 March 2013*


* untuk lebih lanjut boleh klik Colgate Optic White
* mekasih Nuffnang untuk CPUV baru ni...
*mekasih nuffnang untuk duit yang baru di cash out
*nak buat duit lebih dengan blog?? Klik Nuffnang







4 comments:

starzieti said...

teringin nak beli colgate yg baru neh. mengharapkan dapat putihkan gigi neh. -.-

NM03 said...

produk baru, menarik!

Ann Ishak said...

hari ni pakai baju merah, nak pegi Watsons lah...

Anataenotsuki said...

fuyo. hehehe merahnya makngah colgate. cuba lah nanti. seriyes dah keluar kat watson

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...