Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, November 5, 2015

dah tak ade hati berFB


ntah kenape semenjak 2 3 menjak ni...
aku bukak fb type2 status lepas tu delete
type delete
type delete
macam xsyiok nak share ape2 dekat fb...
ntah la..kdg2 friends dalam fb ni aku xfaham..ade yang sensitif
ade yang menyentap..
nak upload gambar anak salah cakap macam ko sorang ade anak.....
bagitau betape happynye mak2 ni bila anak dah pndai buat itu ini kate riak...
upload gambar makanan salah
share status pun jadi masalah pada kauuu...

status ade bi sikit2 pun mengate....
tak faham la aku..

tapi tu la kadang2 aku pun menyampah jugak dengan status2 friend kat fb aku
agaknye manusia memang gini kot...
kadang2 kite mengate orang tapi dalam tak sedar kite sendiri pun perangai lebih kurang...
haishhh
dah pukul 1..mate dah ngantukkk
time rehat ni kite tidur dulu la


4 comments:

MG schmidt said...

fb kdg2 mmg sgt annoying

Nursaila Norman said...

saila pun sama..berat sikit kalau dkt FB. tgk cara org lain share sesuatu mcm dia nak bgtau friend list dia 'jangan itu' 'jangan ini'. kita sbg friend list dia jadi takut2 nak share sedangkan apa yang kita nak tulis (status) upload (pic) utk suka2 dan rekod. huhu! saila jd risau nak buat apa2 takut friend list saila ada yg x suka ke..kita xtau kan. tp bila saila rasa utk kepentingan sendiri, saila share jgk. lepas tu tawakal lah kalau ada yg xsuka takpe lah nak buat mcm mana..sbb skrg trend 'viral' & 'judge'. walau niat kita baik sekali pun org nak judge buruk, kita xde kuasa nak larang. so saila pergi ke IG utk update gambar (situ xramai org), blog utk meluah perasaan hehe!

smartiesmoo said...

hello ☺ I'm newbie.. please visit my blog ♡ have a nice day!
smartiesmoo.blogspot.kr

nida-razak said...

hi sheyla, nida dah update details pasal rawatan ceragem tu =) feel free to read ya =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...