Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, September 17, 2015

Pergi Alamanda nak borong Pampers, Pampers Habis...

baru-baru ni kan kecoh kat fb pasal pampers murah dekat Aeon Big Alamanda
weekend aku ngan Encik Suami pun pergi la nk grab pampers..
walaupun murah tu setakat RM5 tapi sangat2 la bermakna ko tau nilai tu
kalau beli 3 dah berape jimatnye tu
tapiii nan hado
tinggal size xxl aje
n ramai sangat menunggu dekat tempat pampers tu..
katenye kalau staff die bawak turun je pampers tu xsempat susun orang dah memborong...
emmm xpe la tak ade rezeki kami kan...
keluar aeon Big beli auntie anne choc stick

tengah makan aku suh buat gwiyomi 

Kekdahnye..habis satu muka+ kepale + baju
xpe la nakkkk...xde pampers perut kenyang
tak gituuu???

8 comments:

Mila Hilas said...

mmg pon, mmg rmi sgt org p serbu hehe

dyanzakhi said...

salam singgah dan follow sini :)

Mahamahu said...

hehehehe sana murah ker..
Singgah dari blogwalking emas putih....

InaYusoff said...

hahaha..kesian sophea tuuu..
abesss comot muka..

dah name murah kan..
opecoz la macam goreng pisang panas lakunyee..

Raihanah Ahmad said...

kalau ada anak kecik masih guna pampers, pampers jadi bahan keutamaan

husna zahidi said...

hahaha comelnya dya.. berseungguh-sungguh mkn stick tu..hehehe..

Aimi Muhamad said...

Comel sophea

pipie azati aziz said...

pipie datang sebab nak bagitahu tag awak dekat segment leya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...