Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, September 7, 2015

Nak Kurus!!!!

Aku sebenarnye semangat nak join kevin zahari punye JK1M tu
tapi masa aku daftar tu dah full ...
so aku cakap dengan Encik Suami nak join zumba
Encik Suami ckp tak payah ngade2 la...
nak kurus g jogging
nanti tiap2 minggu dia bawak...katenyeeee
Memang dia bawak..walaupun ada skip2 
tapi at least keluar jugak la peluh aku ni...
biasanya hari sabtu ke taman botani Putrajaya
Hari Ahad ke Taman Tasik Cempaka Bangi
ni kat taman botani
die suruh aku naik bukit keluarkan peluh..die dengan Phea tunggu bawah...die dengan Phea sayang lemak
gagah la aku sorang-sorang naik bukit..
kat sini ramai orang.. time aku naik ni ade 2 3 pasang pengantin tengah photoshoot...
lawa baq ang kawasan sini

mampu jogging pakai jeans..??
seluar track aku ntah kemane hilang
9 bulan pregnant lepas bersalin terus xjumpe seluar

anak solehah aku ni kat rumah gagah die memanjat , merangkak ala komando
tak nak tidur-tidur
kalau keluar rumah automatik mate pejam...

ponek walaupun cuma jalan2 je
Tahun ni aku daftar awal2 lagi dengan kevin zahri
tapi bile pengambilan tu dibuka, aku rasa macam tak perlu pulak nak g..
yela....ramai lagi yang betul2 perlukan guide dari die kan...
kalau aku g aku akan join team Gillian Benjamin..
gile suke tengok perut flat die....
tapiiii tu la..kang aku join aku tutup peluang orang lain pulak..
sebab aku cuma nak kurangkan 5 kilo dari berat badan aku je..
ade ke korang2 yang join JK1M ni???

1 comment:

cik mah said...

Tembamnyer die..geeam tgok..hehe...semoga berjaya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...