Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, September 14, 2015

Pengasuh


Main dekat rumah pengasuh time weekend T__T


Dulu aku mcm payah sikit nak tolerate dengan BS First aku ni..sebab fussy sangat..tapi satu je sebab aku bertahan..sebab dia memang sayang budak..
Kalau tinggal anak dengan dia memang hati ko tak kan risau la
yela...skang kan banyak kes BS dera budak...
tapi dengan kakak ni aku percaya...

Cukup umur anak aku  8 bulan BSFirst tak dapat nak jaga anak aku dah..sebab dia sakit
kena operate..time tu hati aku dah risau..kena cari tempat baru lagi..belum tau orang yang jaga macam mana...

tapi walaupun dia dah tak jage anak aku tapi kadang2 petang aku balik keje mesti anak die datang pinjam anak aku kejap.. time tu ada la waktu aku bersilat kejap dalam dapur...
kalau xambik petang weekend dia datang ambik...dari pukul 8 sampai tengahari baru pulangkan anak aku...kesian mak ko kesepian Sophea..
Anak aku suka la...ramai melayan dia kat sane...

baru2 ni akak tu dah operate...dia kate nak jaga semula anak aku...wohoooooooo kecik tapak tangan padang bola tu aku tadahkan... 

3 comments:

Mila Hilas said...

dia pon senang dgn kite sbb tu dia nk jaga ank kite blk..bagus lah kan.. 2 2 puas hati

yaya cendana said...

tq for this sharing!!! yayac dari BW UZU ...BW sini....yayac dah follow sini....mohon follow blog & komen murni di entry yaya

http://www.yayacendana.com/2015/09/kaio-studio-photographer-videographer.html

tq.... :)

ruzz ezanie said...

bagusnya alahai. siap offer. rezeki awak lah tu., rezeki Sophea jugak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...