Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, September 23, 2013

Lama tak bersiaran


lame tak menjengah blog....
bukan bz, bukan xde masa
tapi semangat dah kurang...
cerita yang ade pun dah basi ...
peram lama sangat
dah tak hot nak story2.....
pemalas tahap gaban ko...

bukak akaun nuffnang pagi tadi tengok duit
waaaaa.....
terus semangat balik
tapi xde story...
arghhhhh terus jadi malas balik...
T__T

4 comments:

Zura Lee said...

zura pun dah seminggu tk bukak blog, apetah lg nk blogwalking.. huhhuhuh...

~AkuTeTapAku~ said...

sbb xde akukan..sbb tu ko xde cite..kalau ngan aku cite lif lrt sume ade..hahaha

Liza Razak said...

betul tu...kalau x de mood blogging ni memang lambat nak rajin balik..kena tunggu mood tu datang balik :)

misz sheyla said...

@zura lee~huhu same la kite...

@aku tetap aku ~ halaaaa bakal eo nih...dgn ko je semua bnda x senonoh jadi...

@liza razak~ kan..kn tunggu mood dtg.,,T___T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...