Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, October 5, 2010

kursus induksi @ k0mpleks rakan muda taiping perak

h0yearrhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!
akhirnye dpat gak aku menghabiskan kursus selame 2 minggu...
i cant believe it!!!!!!
aitceh...ckp 0mputeh lak....
memule ase cam l0mah betul nak g kursus neh...tapi lelame s0n0k lak....
dapat gr0up yg sgt semp0i...l0ve y0u gr0up MATAHARI...ahakkkkksss...
event de s0me0ne yg aku sgt xleh tg0k muke die dalam kursus ni tapi aku still kuat ag..alhamdulillah...
aku mencik bile aku ditipu id0p2 0leh 0rg yg aku sgt h0rmat..
n0w da x h0rmat ag...
huarggghhhhh...xm0 la nak seb0t sal die ag..wat semak jek.....

dapat nek bukit larut...h00ooyearh...s0n0t si0t...
pas t0oh g minum air kat atas bukit....uhuuu
turun2 kat kaki bukit de plak gr0up len ckp xleh minum t kene virus kencing tikus.....
mati la aku..aku da bedal sebotol dah....
tapi alhamdulillah la coz xde pape p0wn....

pas t0oh jumpe lak ngan makhluk H1N1...
ahaks...... snap 2 3 keping....
nyesal giler x bwk kamera aku.....si0ttttttttt
byk citer ag neh tapi cam da nant0k sgt dah...nk kemas brg ag....s0k nak balik...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...