Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 8, 2015

Extra Insulin Ubat Kencing Manis yang terbaik


Malaysia adalah salah satu di antara Negara yang yang mempunyai peratus paling tinggi penghidap kencing manis dan kira-kira 70 peratus daripada pesakit jantung yang meninggal adalah penghidap diabetis, ini bermakna 6 dari 10 pesakit jantung adalah penghidap diabetis.
Tanda-tanda atau simptom kencing manis kadang-kadang terlalu sukar untuk dikesan sehinggakan pesakit tidak sedar mereka menghidapinya sehinggalah penyakit itu sampai ke tahap yang sangat serius. 
Umum pun tahu akibatnya kalau dah serius kan. Luka lambat baik, ada sampai kena potong-potong anggota badan. nauzubillah min zalik .
takut kalau tengok. Kadang-kadang pesakit kencing manis ni bukan orang lain pun, adik-beradik, mak ayah kita, mak saudara, orang yang dekat-dekat dengan kita aje sebenarnye. Punca kencing manis lebih kepada diri kita sendiri .
Sekarang Alhamdulillah ada penyelesaiannya dengan mengamalkan extra insulin kita dapat merawat kencing manis
Extra insulin adalah ubat kencing manis yang diformulasikan daripada herba-herba terpilih. 
Ia mengandungi herba mujarab merawati kencing manis seperti 
*Peria katak 



*misai kucing 

*hempedu bumi.

Harga
1 Botol Rm 65 
 2 botol Rm 100 je.





Khasiat Extra Insulin:
  1. Dapat menurunkan bacaan gula darah.
  2. Bertindak sebagai perawat Semulajadi
  3. Mengurangkan simptom-simptom seperti cepat haus dan kerap kencing.
  4. Mempercepatkan kadar penyembuhan luka.
  5. Memulihkan rabun
  6. Mengurangkan keletihan dan kelesuan.
  7. Membersihkan darah dan badan daripada toksin
  8. InsyaAllah sangat mujarab dan membantu.    
* keputusan mungkin berbeza-beza mengikut individu

Arahan Pemakanan:
  • Untuk botol pertama, amalkan makan 2 biji selepas sarapan, dan 2 biji selepas makan malam.
  • Botol seterusnya hanya perlu makan 1 biji pagi dan 1 biji malam.
  • Pastikan anda minum air masak yang mencukupi. 
  • Insyallah jika anda konsisten mengamalkan seperti yang disarankan, anda akan mendapati bacaan gula dalam darah anda lebih stabil dari sebelumnya.
5 Sebab Mengapa Anda Harus Beli EXTRA INSULIN di website UBATKENCINGMANIS.MY
1. Harga MURAH! (Penghantaran Percuma*)
2. Penghantaran PANTAS (Maksimum 3 hari bekerja)
3. Boleh SEMAK status tempahan di website ini
4. Langkah yang sangat MUDAH untuk membuat tempahan (User Friendly)
5. Kualiti pembungkusan terjamin.(2 lapisan material)

P/s: Produk ini hanya dijual secara online sahaja. Extra insulin tidak diedarkan diluar bagi mengelakkan produk tiruan.
P/s/s: Produk akan dipos menggunakan pos laju. Ambil masa 2-3 hari untuk sampai ke rumah anda. Jangan risau, kami jamin produk akan sampai di tangan anda. Jika tidak, kami akan membayar ganti rugi dan pampasan selain memulangkan kembali wang anda.
Jika berminat untuk beli Extra Insulin boleh pergi ke website –>Ubatkencingmanis.my dan terus order. Website beroperasi 24 jam setiap hari. Jom order cepat.


3 comments:

zeera lily said...

pregnan boleh makan ke?

Ibu Lala said...

Husben akk ada kencing manis. Skrg ni gula dia tgh tgi tu. Ada effect buat pgang x klw mkn ubt ni sbb husben byk mkn ubt. Ubt jntung tyroid dan hati. Skrg ni dia cucuk insulin

misz sheyla said...

@zeera lily & Ibu lala ~ xpasti pulak puan...boleh cuba sms num kat entry untuk pertanyaan lebih lanjut...takut saya salah jawab nnti dahhhh salah info...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...