Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, October 29, 2013

Segmen: Pencarian Boglist Bulan November



dah lama tak join mana-mana segmen atau giveaway
dulu kemain aktif lagi
macam2 hadiah dapat
duit pun pernah
skang dah slow sikit nak join2 ni
faktor utama
sebab kena follow semua fb/twitter/blog/insta sponsor
kalau 5 orang ok lagi
kalau dah berbelas yang sponsor
mau jahanam bb nak loading 1 1 blog
yang ni simple2 camni ok la kan...
nak join klik aje banner kat atas tu

5 comments:

Kin Naz said...

hehhee betul tu, jenuh nak follow semua. tambah pakai internet yang ada limit. by the way good luck ye. senarai pun dah update. boleh semak di sini
http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/assalamualaikum-semua-di-bawah-antara.html

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

good luck...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat bersegmen dan semoga berjaya.. :D

Marou Apple Hijau said...

BBL pun join jugak segmen ni. singgah nak wish gud luck ya

My recent post : Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum.. Eraz datang terjah meratau-rayau dari melalui Segmen: Pencarian Boglist Bulan November..

http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...