Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, September 6, 2010

Tips penjagaan bayi

terfikir nak search tips ni c0z raya yang bakal menjelma ni kak ngah aku balik s0 baby die yang tecik tu p0wn balik..uwaaaa wendu ngan baby.... disebabkan aku ni x brape terer n brani pegang baby tapi teringin sangat nk pegang sendrik so aku p0wn berusaha utk mencari cara terbaik.... n aku jumpe bende ni kat sini . kat sini mang banyak bende besh...sangat sonok bace p0st2 die..kalerful.. aku tertarik dengan p0st yang ni..s0 aku nak share ngan k0rang seme

selambe jek die angkat baby ni


cara keringkan baby, hahaha memang x bleh bla bapaknye


sah2 bapak die menang


keselamatan yang tak berape selamat


don't try this


bapanya seorang pemain bola keranjang




cara bersihkan bekas tempat mandi baby..errrr 

ni not helping ye kawan2.... adeyh


yang ni mang tak boleh bla....muahahahahhaha


hiburan utk baby, pasang la astro


mak die berg0sip bersama anak. anak haram jadah x faham


senyuman paksa


xm0 korek hidung baby cam neh... uhuks


susu baby bukan tester dekat supermarket..berpada la cket lau nak test 2


mau melekat kat celah kuku..eyarkkkkk



cam anak tikus lak uhuuuuuuuuuuuuu :(


xm0 kejut baby cam ni..mau parkinson baby tu 5 minit..

hahahhahahaha...mang gelak tahap dewa da aku sensorang kat office...uhuuuuu...nak yang lebih best klik SINI

2 comments:

.:hana hazel:. said...

wahh...best lah..nak tegelak je baca..hehe

sue perbs.. said...

haha... lawak2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...