Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, September 7, 2010

mood raya yang memang xde


dulu mase aku praktikal aku slalu nengok upin n ipin time berbuke..time 2 asenye lam 5 ke 15 minit jek citer die...walaupun citer die pendek tapi aku still layan coz mereka sgt ch000ooomel

huuuu .... bukan tahun ni aje yang xde mood nak raya... 
da lama semenanye m0od raya aku ni xde langsung
aku p0wn pelik nape aku cam ni?? last aku rasa suasana raya mase kecik2 dulu....
dulu lau 10 hari ag nak raya p0wn aku da rase bahang raya tu..uishhh mang s0n0k giler r..
kdg2 macam x caya da nak raya... tapi skang kemane m0od2  2 seme menghilng??? maneee???????
dulu time kemas2 umah, pasang lagu ghaye time 2 sayu jek ase ati  ni..mang mendayu2 la...lau lagu rancak makin rancak la semangat aku nk wat keje...skang ni pasang la lagu raye cam mane p0wn aku still x dapat rasa semangat raya.... kenape???
dulu2 berkepuk kad raya aku dapat..kdg2 tu aku compare ngan adik aku sape paling banyak dapat kad raye maknenye die la pling glemer..wakakakaka..cam si0t jek perangai seko2...tawon ni sms, mms ngan email je p0wn yg penoh..huhu x sonok..coz sms lau inb0x full kene delete msg2 t0oh...hahahahahaha..da xleh taw sape paling glemer..

skang ni time abah wat lemang je kot baru la ase sikit esoknye raye...lau x mang aku xde feel langsung..yela coz  abah aku mang wat lemang time Raye je pown..time lain mang jgn harap la nak makan lemang yang abah wat....

tapi wal0p0n m0od ghaye aku zero tapi aku still semangat nak balik kg c0z m0od keje aku p0wn 0%...
ngaaaaa mo0d keje aku ari2 0%...tapi 0leh sebab amanah aku push gak diri aku ni tok siapkan keje2 tu seme...
tak ikhlas ke aku?? huhuhu...ntah la..aku ase dah cukup ikhlas  tapi tu la aku ni liat cket nak mangun pagi...

ape p0wn aku still nak ucap 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADE SEME SAHABAT YANG X SAHABAT POWN SAME, SELAMAT HARI RAYA MAAP ZAHIR N BATIN.
SALAH SILAP, TERMAKAN, TERMINUM PAPE YG TER LAH HARAP DIHALALKAN DAN DI MAAPKAN...
MEKASIH KENGKAWAN...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...