Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, January 28, 2016

Keperluan Berpantang - Mandian Herba


Oleh sebab aku malas nak update cerita lain sebab gambar belum transfer aku nak share la dengan korang keperluan berpantang yang aku nak sedia kan..

Macam masa bersalinkan Sophea minggu pertama tu memang mak aku g masuk semak samun caru daun2 bagai untuk buat mandian aku...tapi serius aku cakap badan memang segar lepas mandi air daun2 kayu tu..mandi air biasa pun segar jugekkkkkkk tapi energy die lain macam kalau mandi air daun kayu..dengan bau herba2 die sikit...perghhhhh
tapi kadang2 terase gatal2 sikit badan... 

untuk yang kali kedua ni, aku kena cari alternatif lain la, sebab tak sure lagi nak berpantang kat kampung(Pahang)  or kat sini..
tapi kalau berpantang kat kampung pun kesian jugak tengok mak aku duk redah semak samun nak cari daun2 bagai untuk buat mandian aku...so aku decide nak beli je la mandian herba yang orang jual...
Insyaallah energy die same je kot...
aku dah usha2 jugak
aku dah try yang dalam uncang tu..tapi xbest..so yang kali ni aku nk try yang memang daun2 kayu...




harga sepeket RM 10

tapi tak kate pulak herba apa yang die guna..


 yang ni dalam sachet xsalah aku...
baca review ok..tapi mcm aku ckp la...dlm uncang2 ni aku xgemor sangat...
kiv dulu

skang tengah usha kot2 ade yang jual daun2 kering tu...
aku prefer yang tu la...
korang pulak beli mandian herba apa time pantang
share2 la ye....kot kalau korang jual pun mohon la drop kat komen bawah..nanti aku usha2...






3 comments:

azizah green line said...

jijah beli herba mandian aura dr bengkungmoden.com. 3 paket rm30 kot.. 1paket tu terus rebus dan mandi.. senang xpayah berselerak daun2 tu

cik mah said...

Cik mah suka mandi herba ni...freshnyalah rasa..cik.mah beli brand nawal..rm50..tahan lama gak...6 bulan mcm tu..

Puan Kutu said...

sebelum2 ji takde pun mandi herba daun2 ni.ada mak mertua buaandian jerba..tp apa benda herba ntah.bukan yg jenis daun2..kali ni ingat nk beli yg siap juga..br terfikir yg bunjit..tak best ye
.tq info.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...