Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, May 15, 2015

Baju RM 5


aku suka betul g jualan kat putrajaya ni..sebab akan ade seller yang jual baju baby RM5
kannnnnn......
cantik lak tu...kena pandai pilih la...

tadaaaaa........
yang ni sikit je dapat...ade sekali aku beli smpai 45 hengget...
puas hati koooo...

balik kampung baru ni jumpe baju2 macam ni kat pasar malam Kuala Lipis...die jual RM10
mintak kurang, kemain kerek lagi die kate mane nak untung...dah jual murah sangat dah ni...
hakkk alaaaaa....kat putrajaya RM5 je...
laki aku cakap tak payah la..balik sane nanti beli...sane murah sikit..
aku pun ok...tak berbaloi beli baju same dengan harga 2 kali gande...





8 comments:

Hafiza AizZawa said...

baju rm5.. npe la Fiza tak tahu.. huhu

nur anis said...

bestnyaa..kat mana?

cik mah said...

Wahhbh...cantik je tfok sipi2 tu..hehehe...putrajaya kat mana??nk gak beli..hehehe

Hafizin Jamil said...

bijak berbelanja. good job. :)

Sue Izza said...

uikkkk orang kampung rupanya,lipis gak hehehe...tadi ada tanya kan mana nak dapat serbuk kulit kayu manis,kat tesco atau giant ada,bahagian rempah ratus.

NaZiRaH @ Ezyra said...

kalau dok area sana ni, mau borong habis kat Ainul..

*manja teramat..hihi

Mrs Velentine said...

wah murahlah mv pun suka beli yg murah jer

juelee said...

walau rm5 tapi cantek bajunya ha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...