Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, January 3, 2012

Nak Henpon Baru


handphone yang aku pakai skang memang problem gile..kadang-kadang hang....memang sakit hati gile2... aku kalo boleh memang nak yang smartphone cam I Pad ke, galaxy ke... kan tapi aku nak ketahanan die same cam Nokia 3310.. walau sepuluh kali baling ke dinding tetap utuh memberi bakti kepada tuannya...
agak-agak henpon aku macam ni kot
eh..masih kenal ke korang ngan Nokia 3310sen ni?????
kalau dulu dah ade henpon ni terus rasa diri tu cool...
huh....aku tak tau henpon lain, tapi henpon ni memang sampai skang boleh gune...punye hebat ko tau.
henpon skang ni manje..pantang silap sikit terus rosak... sensitifnye mengalahkan perempuan.. jatuh sikit rosak, jatuh sikit problem...sikit pun tak ambil contoh henpon Nokia 3310...

ohhh...perlukan henpon baru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 comments:

HyRoSSa aNniE said...

BETOL...hengpong skrg ase mcm ngade2...dh la beli mahal...pastu maintanence lagi...aku nak maintain die samapi terpakse kurgkan maintanece diri sendiri...nk beli blusher pon taboley...apepontaboley... *tu dh lebih* muahahaha

scha_imal87 said...

henpon ko mmg problem byk..nk ngumpat pun susah..asyik2 loudspeker...marah betul aku..mmg sakit hati gileerrrrr punyela..puii....bahahhha

Cytah Lovicry said...

ditag di entry..

http://tentangjiwacytah.blogspot.com/2012/01/contest-picture-by-intan-and-bunga.html

misz sheyla said...

@hyrossa

tau xpe...beli dah ikat perut..maintenance ag ..hahhahahaa bil lagi...adeh...semputtttt

@scha

bhhaaaahahhaaa.henpon aku ni xmo bagi tuan die ngumpat byk sgt...hahahhaha ko tepon satu opis leh dgr..

@cytah
wokey yunk..thanks tag

fieda said...

nostalgia btul tgk hp 3310 tu...memang tahan lasak...

misz sheyla said...

@FIEDA

tau xpe..tahan betul henpon ni...banyak kali jatuh pun boleh gune

NUR AYNIE said...

kite tag kamu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...