Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, January 2, 2012

Bagaimana Nak dapatkan Buffered Earning????



hari tu aku dah terangkan pasal metered earning kan?? atau dalam bahasa melayu nya pendapatan meter dekat entry ni ... sekarang aku terangkan bagaimanakah caranya untuk mendapatkan Buffered earning...hahhaaaahaa gaye mesti lebih walau pun hakikatnya aku bukanlah penerima income sampai tahap riban-riban ngan nuffnang ni...jauh sekali beratus2 ko... =,=! kesian kan..tapi xpe...aku tetap nk berkongsi jugak apa yang aku dapat setelah aku sibuk menggodek blog orang lain..bhahahahhaaa

Maintain Traffik Blog
orang kata untuk dapat buffered earning trafik kena tinggi.... aku rasa salah tu kot... sebab trafik aku tak tinggi mana tapi still dapat BE..cuma bile korang dah dapat BE aku rasa korang patut maintainkan Traffik ke blog korang. itu lagi penting rasanya

Hantar Tiket ke Nuffnang
yang ni aku tak sure berkesan ke tidak..tapi kalau tanya aku..yup aku pernah hantar tiket ..tapi makan masa berbulan jugak baru dapat BE..so aku tak rasa hantar tiket tu jaminan untuk dapat BE. tapi tiket tu perlu kalau korang tak faham atau ada soalan berkenaan nuffnang . so better kita tanya nuffnang sendiri. Dorang akan jawab dalam masa terdekat. tapi untuk jaminan dapat BE aku tak sure.

Update Blogger Bio 
dalam website Nuffnang. Dalam bio ni, korang kena tuliskan perihal diri korang dan blog secara teliti dan menarik. kalau menarik tentu pengiklan yakin nak letak iklan dalam blog korang. kalau biasa2 je jangan kate nuffnang yang jual goreng pisang pun tak yakin dengan blog kite ye dok??? ayat kasi power sikit...

status Gliteratti. 
Jangan pasang iklan lain selain iklan Nuffnang. Contoh kalau korang nak pasang Youthsays, Advertlets jangan berangan nak dapat BE.Kalau nak nuffnang pasang nuffnang aje...kalau nak advertlets pasang advertlets aje. jangan tamak pasang sampai 3 , 4. mereka-mereka ini bersaing okeh. So jangan pasang kalau korang nak dapat Buffered Earnings. Kalau korang tak sure samaada iklan tu pesaing nuffnang atau tak , bagi je ticket kat Nuffnang. Nanti Nuffnang balas. macam aku hari tu aku nak pasang hearbeat.tapi takut tak dapat BE terus anta tiket. and nuffnang balas.. so tak de masalah..boleh pasang.

Kedudukan Iklan Korang
jangan poyo nak letak segala gambar muncung itik ko kat tengah2 alam tu...baik pasang iklan nuffnang..letak iklan nuffnang kat tempat2 yang mudah dijumpai.. contoh 


ni lah contohnya anak2...

so selamat mencuba dan selamat beramal

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...