Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, December 23, 2011

Yusri & Lisa Surihani Umum Tarikh Nikah Sabtu Ini.PETALING JAYA: Selepas sekian lama berteka-teki mengenai tarikh perkahwinan mereka, pasangan artis Lisa Surihani dan Yusry Abdul Halim akan membuat pengumuman istimewa mengenai perkara itu pada Sabtu ini.

Jemputan mengenai pengumuman berkenaan telah dihantar oleh pihak KRU Studios kepada pihak media pada petang Khamis.

Majlis berkenaan akan diadakan pada pukul 10.30 pagi di Hotel Marriott, Putrajaya.

Ketua Pegawai Eksekutif, Kumpulan KRU Studios, Norman Abdul Halim yang juga abang kepada Yusry ketika dihubungi bagi mengesahkan perkara itu hanya ketawa dan memberitahu akan menjelaskan perkara sebenar kepada pihak media pada hari berkenaan.

"Ia merupakan satu pengumuman istimewa dan pastinya ia akan diberitahu pada majlis nanti. Kalau saya beritahu sekarang tak ada kejutanlah," katanya berseloroh.

Pada pengumuman itu nanti, ibu bapa Yusry iaitu Abdul Halim dan Zarina Fenner serta ibu Lisa, Siti Amira Ahmad juga akan turut serta.

Difahamkan Yusry dan Lisa akan bernikah pada awal tahun depan yang mana majlis berkenaan akan mendapat liputan secara langsung menerusi saluran Astro.

Pasangan tersebut sudah mula rapat sejak Mac lalu dan sering berhubungan menerusi telefon bimbit masing-masing sejak setahun yang lepas.

Kemudian kedua-dua mereka membuat pengakuan pertama pada bulan Jun bahawa mereka sedang menjalinkan hubungan lebih daripada seorang kawan dan menganggap ia sebuah perhubungan yang matang.

psttt* semoga bahagia

6 comments:

najwa's said...

semoga bahgia :)

NUR AYNIE said...

semoga bahgia..hihi...

Unknown said...

sedeh pulak bace ni.. =p

Unknown said...

@najwa & Nur Aynie

time kasih...hahhahaa bagi pihak ni jawab...

@ubaidillah
bhahahahahaa jgn sedeh2....masih ade peluang

Ain Atika Zailani said...

wahhh dorg memang sepadan kan..heee

Unknown said...

ramai yang kecewa..yes yes padan muka yang kecewa tu ! mbahahahhh~ **tetibe an

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Daisypath Anniversary tickers