![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIfFo2mdu6mmBkpq4cz15oIMi-0nzWEs_h3lNnTJ1UD4fyHmOpYw9iSOPu4gm7UFN8Je1qIzner2W73yII8gaCFoBFneA9L1ibNO8q8ExFgvoVpFAlPEWhqdgvs5jPdj9SacHx3G66nRA/s1600/assalamualaikum21.png)
“Ya Salam!”
apabila dizikirkan sebanyak 136 x, InsyaAllah jasmani & rohani kita akan terhindar dari segala penyakit sehingga badan menjadi segar sihat & sejahtera.
“Ya Mukmin!”
apabila dizikirkan sebanyak 236 x, InsyaAllah diri kita, keluarga & segala kekayaan yang dimiliki akan terpelihara & aman dari segala macam gangguan yang merosakkan.
“Ya Muhaimin!”
apabila dizikirkan sebanyak 145 x sesudah solat fardhu
Isyak, Insyaallah fikiran & hati kita akan menjadi terang & bersih.
“Ya ‘Aziz!”
apabila dizikirkan sebanyak 40 x sesudah solat subuh, InsyaAllah, kita akan menjadi orang yang mulia, disegani orang kerana penuh kewibawaan.
”Ya Jabbar!”
apabila dizikirkan sebanyak 226 x pagi & petang, semua musuh akan menjadi tunduk & patuh dengan izin Allah.
No comments:
Post a Comment