Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, May 21, 2015

GIVEAWAY NOTA DAN KOPI



Nak join giveaway boleh klik gambar ye sahabat sekalian..
tuan punye blog nak bagi buku resepi..
harus la aku join...sebab bace buku resepi memang feberet aku ok...
tang masak lemah sikit...
hihi...
nak join klik banner tau...

tarikh tutup 31 mei ni..


Friday, May 15, 2015

Baju RM 5


aku suka betul g jualan kat putrajaya ni..sebab akan ade seller yang jual baju baby RM5
kannnnnn......
cantik lak tu...kena pandai pilih la...

tadaaaaa........
yang ni sikit je dapat...ade sekali aku beli smpai 45 hengget...
puas hati koooo...

balik kampung baru ni jumpe baju2 macam ni kat pasar malam Kuala Lipis...die jual RM10
mintak kurang, kemain kerek lagi die kate mane nak untung...dah jual murah sangat dah ni...
hakkk alaaaaa....kat putrajaya RM5 je...
laki aku cakap tak payah la..balik sane nanti beli...sane murah sikit..
aku pun ok...tak berbaloi beli baju same dengan harga 2 kali gande...





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...