Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, January 24, 2014

Serba Salah nak update entry untuk blog


walaupun blog ni bukan lah blog famous macam korang-korang tapi nak tak nak aku kena jugak atleast update blog kan...
selain blog tak berhabuk dapat jugak menggerakkan earning Nuffnang barang seringgit dua,

dah lame tak update blog...
tak sihat satu hal....

tak de mood hal kedua

tak ada idea hal ketiga

bila ada moment yang jadi dalam hidup aku pun serba salah aku nak update

yelah ...sekarang ni zaman teknologi....
pantang salah cakap sikit terus jadi viral kt internet...
paling gile sekali isu kangkung....
kahkahkah...kreatif2 rakyat Malaysia ni..tapi pendapat aku buat sikit2 udoh le...jangan melampau2 sangat...
kadang-kadang bila kita tulis tapi maksud tak sampai pun boleh buat orang salah faham...

aku tengok kebanyakkan nya bila korang update dalam fb la boleh buat orang salah faham...

si A tunjuk hadiah dari husband
orang kate menunjuk, padahal mungkin niat die cuma nak capture moment tersebut supaya dia ingat tarikh dan peristiwa itu

si B asyik upload gambar anak pun jadi masalah
katenye bukan upload gmbar ank..sebenarnya  nak tunjuk rumah

tapi kalo update kat blog mungkin orang tak kisah kot....
huhuhu....ade benda nak share sebenarnya...tapi kite tak ade masa lagi nak menaip entry panjang-panjang

earning Nuffnang dah tak gerak...tunggu 31hb ni baru cash out...kihkihkih...
Rejeki ..... moga lepas cash out banyak lagi CPUV yang masuk  



Thursday, January 23, 2014

UPDATE PERTAMA 2014


ALHAMDULILLAH 
akhirnya ade jugak entry baru untuk blog ni

sekian


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...