Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Saturday, October 20, 2012

Oh My English...!!!!


Fill in the blank

1)_______ I am 5tupid!!

A- YES
B- NO

2)________ I have Mental Problem!!

A- YES
B- NO

3)_________ I am not smart!!

A- YES
B- NO


P/S : So which one is the right answer??

Thursday, October 18, 2012

Eskusme....saya nak keluar


pernah tak korang berdepan dengan situasi yang rasa macam menyampah nak mati????
kisah minggu lepas ni..
masa tu naik lif, ramai-ramai ni...
memang macam-macam nombor dah ditekan 
ada la sorang kakak ni
bergaya sikit la
aku tak tahu die nak turun level berape..tapi lif masih bergerak die dah sibuk excuse me...excuse me...excuse me...
eh ada jugak makan pelempang ni karang
nak excuse me ape...pintu lif pun tak bukak lagi...
dah, ko expect orang depan ko nak gerak ke mane bila space untuk die gerak pun tak de
dok ber excuse me..excuse me kat belakang...
rileks la... kang pintu lif bukak pandai la die bagi laluan...
muke kakak tu memang dah tak boleh bla sebab sorang pun tak gerak..sekali sampai level kakak tu pintu lif bukak, budak depan tu keluar, sekali ngan kakak excuse me tadi tu sekali... ceh sama level upenye dak2 ni....
bila lif tutup kitorang gelak sama2...
pas tu pakcik dalam lif tu cakap
"eskusme me...eskusme me... tak sabar2"
kitorang sambung gelak lagi....
nyampas gile kan...rileks der pintu lif tak bukak lagi



Wednesday, October 17, 2012

Tuesday, October 16, 2012

Farid Kamil, Diana kahwin 3 November ini

KUALA LUMPUR - Pelakon dan pengarah terkenal, Farid Kamil mengakhiri teka-teki tarikh perkahwinan dengan tunangnya, Diana Danielle apabila mengumumkan majlis itu akan dilangsungkan pada 3 November ini.
Farid membuat pengumuman tersebut ketika majlis pelancaran filem terbaharu arahannya iaitu Pe3 di Sunway Pyramid, Petaling Jaya dekat sini malam tadi.
Farid, 30, berkata, dia dan Diana, 21, mengambil keputusan itu atas persetujuan kedua-dua pihak.
"Dengan keizinan kedua-dua ibu bapa, saya dengan ini umumkan akan berkahwin dengan Diana pada 3 November ini," ujarnya.
Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.

Monday, October 15, 2012

Cerita Mistik senja ahad


semalam (Ahad) aku g opis nak anta laptop n lcd n nota bagai...
alang-alang datang terus ot
buat kerja
janji ngan pija n maju nak balik dalam pukul 6.30
jadi maknanya pukul 6.20 aku memang dah stop buat keje
kemas-kemas barang
cuci mangkuk <----makan megi tengahari petang baru cuci ..terbaikkkkk
cuci mug <-- kaedah yang sama
duduk balik kat meja
potong kuku....
pas tu dgr bunyi cam orang pusing kepala paip kat sebelah...
okeh ~~Cool okeh ~~
asal tak muncul depan aku sudah
bunyi2 ni tak de pape sangat
seram sejuk gak la..tapi biase2 aje..cool aje

sekali ngah khusyuk potong kuku 
"bang!!!!" bunyi macam orang ketuk cermin kat belakang aku....
okeh
dalam ati aku ' aisshhh..melampau nk main2 ni'
mula-mula aku nak buat tak tahu aje
tapi kepala aku ni pikir macam2....
benda tak keluar ag aku dah bayangkan rambut mengerbang die dulu...mate mesti nak nampak putih pas tu mata itam kecik tengah2 secoit... muke kelabu asap
seram beb seram
ni semua pengaruh cerita seram tiap hari khamis yang jalan cerita makin hari makin mengarut la ni ,pui..
dalam seram-seram tu  takut gak, ntah2 orang ke ape
aku gagah la jugak keluar nak tengok
bukak pintu pandang kiri xde orang
pandang kanan xde orang
jantung jangan nk cakap la...dah mula dup dap dup dap

pandang bawah tengok 
haiishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
SPOILLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


burung rupanya
mesti die terlanggar cermin office aku time terbang tadi...
memang kuat gile r bunyi
sampai pengsan burung tu

aku angkat letak kat tepi
lama gak la die pening2 
pas tu baru leh terbang balik...
cisss sia-sia aku rasa seram
dah la office ni memang terkenal dengan macam2 versi cerita seram

detektif conan dah nak expired masih gigih mengumpul bukti


semalam terjumpa detektif conan yang dah nak sampai tarikh luput
masih gigih mengumpul bukti
call sana, call sini,
pergi jumpe saksi cakap slow2
call lagi suspek tanya benda yang sama
mungkin die nak tengok kronologi kejadian
kronologi dah tak sama
dia dah mengelupur nak bercerita dekat orang ramai

pfttttttttttttttttt.........

kelakar la...
oh sebab detektif ni pompuan aku nak namakan die detektif  Conanmi
stat ari ni aku nak hapdet pasal detektif ni....
bhahhahahaa ase kelakar.....
"baiklah detektif, nampaknya penyisatan akan bermula "<-- gunakan intonasi conan semasa membaca

Sengih sorang-sorang


semasa perjalanan aku ke bilik termenung tadi kan
ade sesuatu yang tiba-tiba menerjah di fikiran aku
benda yang serius kelakar
aku siap fikir point-point untuk type entry masuk blog kejap lagi...
siap gelak-gelak ag...
kemain ag kau, pakej nak g bilik termenung
brainstormng bagai....
keluar dari bilik termenung aku sambung sengih
sampai dalam office duduk depan pc
aku dah sambung sengih
tapi tiba-tiba blank
aku nak tulis pasal ape sebenarnya tadi
ape point yg aku da dapat tadi ea??
yang paling aku tak boleh terima sekali 
aku cume ingat perbuatan aku aje
tapi aku tak ingat ape yang aku fikir tadi sampai sengih sensorang
serius
parah betul aku sekarang
why???
why???
why??
lepas ni nak beli henpon semat2 sikit...
boleh update di dalam bilik termenung
perghhhh
bila nak dapat borang subsidi beli henpon ni?

Saturday, October 13, 2012

Katalog Jual barang lain tapi kita berkenan barang len..boleh gitu???

 
pernah tak korang membeli barang-barang yang jual dalam katalog ???
kalau tak pernah pun korang mesti pernah tengok katalog kan????
aku ni pulak memang jenis suka belek katalog
walaupun x beli
kalau dapat katalog tu memang 2 3 hari la belek benda yang sama...
kadang-kadang sampai lunyai la katalog tu aku tengok
bukan aku aje tau..ade ag makhluk2 dalam rumah ni yang suka tengok katalog
 
tapi satu masalah problem dia adalah
katalog jual kasut
tapi kita berkenan betul kat beg model tu pakai
katalog jual beg
ehhhh cantik pulak kasut model ni....
katalog jual baju
eh.....beg die liplap2 betul..berkenan sgt kan.....
 
pernah tak???
aku selalu kot....
tengok katalog beg tapi aku tanye kat kakak tu baju ni ade jual tak????
T____T
susah betul cari yang berkenan.....
 
apa-apa pun kalau korang berkenan nak beli baju macam yang korang tengok dalam drama-drama korea tu meh la singgah sini
 
klik gambar ni untuk ke pesbuk

klik gambar ni untuk ke blog

 
bermotif sgt kan entry ni
sekian
 

Pulau Pangkor Part 1

 
berpart2 la pulak....
korang nak cakap bajet retis ?
tak kot..retis mane tulis blog sgt...dorang lebih suka guna twitter...
sebab tu aku bile bukak akaun twitter je terus feeling artis dah...
bhahahha bila tak ada folower baru sedar diri sikit....
pergi pangkor dah lama sebenarnya tapi baru nak hapdet..
 
satu nasihat aku
kalau korang nak g pangkor jangan biarkan hotel uruskan korang punya tiket feri and pengankutan
tiket feri yg harga rm10+RM 1 harga teksi jadi RM 25 hengget....
korang beli sendiri aje la...
lagipun feri ke pangkor ade setiap setengah jam sekali
so dont worry
 
kat pangkor kitorang menginap kat pangkor coral bay resort
pada aku okey la....
cuma tak ada la view pantai/view laut etc
aku punye bilik hari tu pun ngadap padang ke ape ntah...
terus tak de mood nak lepak kat balkoni
 

view dari bilik.....

view depan ke tepi hotel ntah la...

dalam lip hotel T__T
 
gambar hotel xde sgt ...dlm bilik lagi la tak ada...
x dpt nak tunjuk kat korang
aku tercari2 jugak mana gambar aku dlm otel
xde upenye...
adik2 aku je yg sonok hungga2 sementara aku gigih menjalankan tugas2 rasmi
 
 

Friday, October 12, 2012

Sape nak topup u mobile?????

 
sape mo topup u mobile RM 10.00
minggu lepas balik kampung...ingat nak belikan topup untuk k.long
sekali die pakai tune talk bukan u mobile....
topup dah tak tau nak buat ape.....
so sape2 yg nak cepat angkat tangan.....
huhu
U MOBILE TOPUP 64562478055308......SAPE CEPAT DIE DAPAT......
 
update: SOLD OUT

Saturday, October 6, 2012

Fashion di Anugerah Blockbuster


amboi khen, namenye anugerah...
meh tengok gambau2 artis2 kite
randy panggila <--- betul ke eja?? dan elfira loy

dynas kan ni????

oh..budak kecek ni aku suke tol..mia sara nasuha

erra fazira


paling aku tak faham....

ingin diingatkangambar2 semua ni dari blog famos amos tu...iaitu roti kaya


Senarai Penuh Pemenang anugerah BlockBuster


1) Anugerah Filem Paling Hebat -KL Gangster
2) Anugerah Tuan Direktor Terhebat - Syamsul Yusof (KL Gangster)
3) Anugerah Direktor Baru Terhebat - M Suurya (Sumpahan Puaka)
4) Anugerah Filem Aksi Terhebat - KL Gangster
5) Anugerah Filem Kelakar Terhebat - Hantu Bonceng
6) Anugerah Filem Takut Terhebat - Khurafat
7) Anugerah Drama Muzikal Terhebat - Nur Kasih The Movie
8) Anugerah Hero Terhebat - Zizan Razak (Hantu Bonceng)
9) Anugerah Heroin Terhebat - Yana Samsudin (Bini-Biniku Gangster)
10) Anugerah Watak Penyangak Terhebat - Fikri Bakar (Klip 3GP)
11) Anugerah Lagu Filem Terhebat - Ombak Rindu
12) Anugerah Hero Baru Terhebat - Shahir (Karak)
13) Anugerah Heroin Baru Terhebat - Tasha Shilla (Ratu The Movie)
14) Anugerah Khas PFM -  Syamsul Yusof
15) Anugerah Astro First Terhebat - Kongsi

Time-time senja gak nak cerita pasal hantu


perjalanan balik kampung hari ni boleh aku kate agak penat..pasal jem di mrr2...ditambah ulak dengan hari minggu...orang masing-masing bawak kete macam bersiar-siar....
amboiiiiiiiiiiii....
tak kuasa betul bila membontot kat belakang orang-orang dalam mood bersiar-siar
sampai kat kole lipis dah senja..time tu banyak kete and lori sikit
so tetibe k.long cakap
"senja2 ni jangan nak potong2 sangat la kete orang"
ari tu k.de ari tu... blablablablalabla....

esok baru story2 k..ai takut nak cerita malam2 ni,....bhahahahaha

Cardigan , Jacket , Korean style

Assalamualaikum.....
apa-apa pun dimulakan dengan muslimah....
lately ni nak update blog pun tak sempat
nak jenjalan kat blog orang pun tak sempat
nak reply komen pun xde komen sangat...hewhewhew..telan air liur
nak update gambo mase g pangkor pun tak abes kutip lagi dari pesbuk......
oh..tapi ade 2 3 benda banyak sangat nak update...hihihihi...
eksaited gile ai u ols...
bila DIY menjadik...
hewhewhew
thanks kepada mereka-mereka yg rajin menghapdetkan benda2 renyah ni semua....
panjang kemain pendahuluan..padahal nak promote baju-baju and cardigan aje...huhuhu
meh korang cuci2 mata....
kalau berkenan sambar

code: JC0893
Length: 70cm
Bust:90cm
Sleeve: 56cm
Material: Cotton
RM 40.00



CODE : JC 1338
Length: 43cm
Bust:108cm
Sleeve: 57cm
Shoulder: 34cm
Material : CHIFFON
RM 40.00


CODE : JC1309
Length: 72cm
Bust: 88-116cm
Sleeve: 58cm
Shoulder: 31-43cm
Material : Cotton
RM 38.00


CODE: JC167
LENGTH: 52-65CM
BUST: 86CM
SLEEVE: 59CM
WAIST: 70CM
SIZE: FREE
MATERIAL: SUIT COTTON
RM 41.00


kalau korang nak tengok yang lain-lain lagi rain-rajinkan diri dan jari jemari halusmu itu untuk klik facebook

Tuesday, October 2, 2012

Baju shantek ( Baju Korea )..maiiii beli




RM 49.00
Cotton

Shoulders 32 Chest 42*2 Sleeve56 Cloth 71

RM44
Color: white + blue dots

Inside: Bust: 38 Length: 67

Width outside: Bust: 65 Length: 57


nanti baru update baju len kat stelacloset okeh
stok adalah terhad
tak banyak sangat
sapa cepat dia dapat
kalau dah abes kite akan restock balik
kalau ada.

Monday, October 1, 2012

Japanese Cotton Blouse # 119


Japanese Cotton Blouse # 119

Size : Free Size (Can fit S to L)

Material : Japanese Cotton (soft, smooth, stretchable)

Ukuran (lebar) :
Bahu : 17~19inch
Dada : 25~27inch
Pinggang : 16~18inch
Pinggul: 14~16inch
Labuh : 28inch

Harga: RM39.00
Tidak termasuk kos penghantaran



for more colour and design feel free to log on www.stelacloset.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...